“Een eigen modezaak. Voor veel mensen een droom, voor mij nu al werkelijkheid”

IrisSinds 1 februari 2017 pas ik met veel passie op Visser Mode in Vorden. Ik voel me bevoorrecht dat deze succesvolle zaak onder mijn leiding verder mag worden uitgebouwd.

Henco en Tineke Elbrink hebben het stokje overgedragen. Het voelt geweldig. Inmiddels werk ik al twee jaar met veel plezier bij Visser Mode. Het was bij de start al de bedoeling om de zaak op termijn over te nemen. Daardoor stapte ik in een gespreid bedje en kreeg een prima leerschool. Ondanks mijn jonge leeftijd beschik ik al over de nodige ervaring in de modebranche. Ik doorliep de hbo-opleiding aan de TMO Fashion Business School in Doorn, werkte al eerder in een kledingwinkel en was actief voor het merk G-Star. Een eigen zaak kwam eerder op mijn pad dan verwacht. Gelukkig kan ik rekenen op fijne collega’s. We doen het bij Visser Mode echt als team.

Iris Hulsteijn

Maak kennis met het team van Visser Mode

Wij, Visser Mode, doen het als team. Wij willen mensen blijven verrassen, en zijn dan van mening dat er dan genoeg kansen zijn. Het team bestaat uit Ans Heuveling, Annelies Meekes, Jolande Gerritsen, Gerdien Hendriksen, Sylvia Wezinkhof, Nicole Schoemaker, Iris Hulsteijn, Fleur Rondeel en Martje Boselie.

Ans

Ans

Annelies

Annelies

Jolande

Jolande

Gerdien

Gerdien

Sylvia

Sylvia

Nicole

Nicole

Fleur

Fleur

Martje

Martje